Ανακυκλώνουμε χαρτί, πλαστικό & αλουμίνιο
Με σεβασμό στο περιβάλλον…

Η Ανακύκλωση σήμερα αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για το περιβάλλον και το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας.

Από τη στιγμή που βγάζουμε τα σκουπίδια από το σπίτι μας, δεν γλυτώνουμε από αυτά. Τα σκουπίδια μας είναι τόσα πολλά, που οι σκουπιδότοποι μετά από μερικά χρόνια γεμίζουν και μετά άλλοι χώροι πρέπει να βρεθούν για να θάψουμε τα σκουπίδια μας. Κανείς όμως δεν θέλει τα σκουπίδια στην περιοχή του, καθώς μολύνουν τα υπόγεια και τα επιφανειακά νερά και ρυπαίνουν το έδαφος και τον αέρα. Αλλά ακόμα και αν τελικά βρεθούν οι χώροι αυτοί, χρειάζονται αρκετά δισεκατομμύρια, ώστε να γίνουν τα απαραίτητα έργα, να γίνει η συλλογή και η μεταφορά των σκουπιδιών, καθώς και να λειτουργήσουν οι σκουπιδότοποι. Όλα αυτά βέβαια τα πληρώνουμε εμείς, στο Δήμο μας. Για τους λόγους αυτούς, όπως σε όλες τις χώρες, έτσι και στην Ελλάδα, προσπαθούμε να μειώσουμε τον όγκο των σκουπιδιών μας και να ξαναχρησιμοποιήσουμε, να ανακυκλώσουμε, δηλαδή, οτιδήποτε μπορούμε.

Τα οφέλη λοιπόν της ανακύκλωσης είναι τεράστια: συνεισφέρει στη μείωση των σκουπιδιών, περιορίζει τη ρύπανση, εξοικονομεί φυσικούς πόρους και ενέργεια και μειώνει τα χρήματα που εμείς οι ίδιοι πληρώνουμε σε τέλη και φόρους. Επιπλέον, μειώνεται το κόστος των προϊόντων, εισάγεται λιγότερο πετρέλαιο, αφού εξοικονομείται ενέργεια και επιβραδύνεται η εξάντληση των εγχώριων πρώτων υλών, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν και από τις επόμενες γενιές.

Είναι βέβαιο ότι η Ανακύκλωση δεν είναι μια εφήμερη τάση της εποχής, αλλά αντίθετα, υποχρέωση κάθε πολιτισμένης κοινωνίας που συμβάλλει, έμπρακτα, στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.

Συγκεκριμένα, στην Arfaras Art Cleaning Services ανακυκλώνουμε χαρτί, πλαστικό και αλουμίνιο και το παραλαμβάνουμε με τους εξής τρόπους:

  1. Στο χώρο της εταιρείας μας, Αποστόλου Παύλου 23, Ανάληψη
  2. Με παραλαβή από την επιχείρησή σας, κατόπιν συνεννόησης.

Η εταιρεία Arfaras Art Cleaning Services, έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που έχουμε όλοι μας απέναντι στο περιβάλλον, σας βοηθάει να κάνετε πράξη την οικολογική σας συνείδηση!

Αυτή τη στιγμή δεν παρέχουμε την υπηρεσία.