Καθαρισμοί Κτιρίων, Γραφείων, Οικιών

Η ποιότητα της ζωής μας επηρεάζεται, άμεσα, από το χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε. Εάν ο χώρος μας είναι καθαρός, αυτό έχει ως συνέπεια να βελτιώνεται η διάθεση μας και, ταυτόχρονα, να ανεβαίνει και η απόδοσή μας!
Στην Arfaras Art Cleaning Services, στη Ρόδο, έχουμε θέσει ως στόχο να σας προσφέρουμε καθαριότητα υψηλών προδιαγραφών, με λύσεις που θα πετυχαίνουν το μέγιστο βαθμό ικανοποίησής σας και θα συμβάλουν στο να αισθάνεστε άνετα και να απολαμβάνετε το χώρο σας.

 Με συνέπεια, φιλική εξυπηρέτηση, υπευθυνότητα και άψογο επαγγελματισμό, διεκπεραιώνουμε καθαρισμούς πάσης φύσεως, κτιρίων επαγγελματικών και μη. Η σημαντική εμπειρία & τεχνογνωσία μας στον τομέα των υπηρεσιών καθαρισμού οικιακών και επαγγελματικών χώρων, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, και η επιλογή των ανθρώπων και του εξοπλισμού μας μέσα από αυστηρές διαδικασίες σάς εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Καρβέλης Τάσος

t.karvelis@arfaras.gr

Αρχικοί, γενικοί και μηνιαίοι καθαρισμοί Ξενοδοχείων, Εστιατορίων, Καταστημάτων, Γραφείων, Ιδιωτικών κλινικών/νοσοκομείων, Πολυκατοικιών και Σπιτιών.
Πλύσιμο πλακιδίων πισίνας, περιμετρικά και εσωτερικά
Καθαρισμός εξωτερικών χώρων
Πλύσιμο δαπέδων
Πλύσιμο μοκετών στο χώρο σας
Καθαρισμός σαλονιών
Καθαρισμός κλιμακοστασίων

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας επισκεφθούμε, να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα οικονομική και αποτελεσματική λύση, για ένα καθαρό και υγιές οικιακό και εργασιακό περιβάλλον!